Bedrijfsreportage

fransmuller edwinvandegraaf-4

Door Frans Muller Benelux (FMB) ben ik benaderd om de feestelijke klanten-dag waarop tevens Frans Muller afscheid zou nemen professioneel vast te leggen. Een eerste contact over de wensen, datum, duur en locatie om vervolgens een passende offerte te maken. In het voortraject heb ik meerdere keren contact gehad met de marketing & sales afdeling die de dag vorm zou geven om in hoofdlijnen de dag door te nemen.

Ik vraag, net als bij een huwelijk overigens, altijd een dagplanning om niet voor verrassingen te komen staan. De wensen van FMB waren onder andere, een mooie reportage van deze bijzondere dag. Daarnaast een aantal ‘stills’ van de beurs-stands zodat die ook achteraf commercieel ingezet kunnen worden. Wat ook is gevraagd; ‘wij willen graag ’s avonds tijdens het diner de foto’s van de dag laten zien op grote schermen, kan dat?’. Ja, dat kan uiteraard ook, als ik ergens tussendoor de tijd heb voor een eerste ruwe selectie en bewerking….

Een dag voor de feestelijke dag heb ik nog een keer contact gehad om de laatste details door te nemen. Het zou een lange dag worden. Om 10 uur kwamen de eerste gasten en om 23 uur vertrok de eerste bus weer vanaf de diner locatie.

Hieronder een selectie van de beelden die tijdens het diner in de Martinikerk werden vertoond. Daar onder een pagina uit het Dagblad van het Noorden met een aantal foto’s die zijn opgenomen bij het artikel over Frans Muller.

publicatie edwinvandegraaf fotografie