Ik heb Edwin leren kennen als de fotograaf op ons huwelijksfeest. Bij kennismaking kwam hij meteen al over als een sympathieke en creatieve man. Als iemand met verstand van zaken, en op wie je kunt bouwen. Onze insteek was dan ook om hem gewoon “zijn gang te laten gaan” tijdens ons feest. Dat bleek een goede greep. De foto’s zijn prachtig geworden….. (Yori Zwols)
Ik heb Edwin de afgelopen tijd via mijn werkgever Voys Telecom leren kennen als een toegewijde fotograaf,  meerdere foto’s heeft hij tot nu toe van mij gemaakt en het duurde iedere keer niet lang voordat we het gewenste plaatje hadden geschoten. Zijn foto’s zijn puur en vertellen meer over de personen die er op staan. (Werner Bergsma)

 

EDWINVANDEGRAAF FOTOGRAFIE

Ik kom graag met jou in contact om jouw wensen en mijn mogelijkheden naast elkaar te leggen.

Stuur direct een bericht, of bel : +31626728989

ik werk vanuit Doetinchem.

Bezoekadres studio:

Plakhorstweg 17-A Doetinchem.

Ik blijf beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland.

| Edwin van de Graaf Fotografie |

www.edwinvandegraaf.nl

+31 (6) 267 289 89

| kvk 54947219 |

edwinvandegraaf fotografie

 

 


 

profielfotograaf doetinchemAls DJ zijnde krijg ik vaak verzoeken voor eigen artwork dat een organisatie kan gebruiken voor haar venue / flyer / website / Facebook Page. Edwin heeft mij 4 keer hierbij geholpen met veel gevoel voor compositie en detail. Hij neemt rustig de tijd voor je, laat je je eigen idee ontwikkelen en geeft er vervolgens een professionele draai aan. (Jeroen Rijskamp)
edwin van de graaf fotografie doetinchem is ook te vinden op www.fotograaf-info.nl.