In mijn eerste week in Doetinchem (Ja, we zijn inmiddels verhuisd) heb ik direct een klus gedaan voor het Streekmagazine. “Het StreekMagazine is een regionaal magazine voor De Liemers en Achterhoek dat om-de-maand verschijnt.”  Ik ben naar de brug over Rijn bij Emmerik gereden om daar Leonie te fotograferen voor de cover van de editie september / oktober. 

Deze editie van het Streekmagazine staat in het teken van zakendoen in Duitsland.

Ik ben bezig om mijn fotografie bedrijf in de Achterhoek op de kaart te zetten.

Hieronder de foto voor de cover van het magazine.

fotograaf doetinchem edwinvandegraaf

En lees hieronder het hele magazine.

 

een mooie binnenkomer in de Achterhoek. Ik zeg Hallo Doetinchem en hoop jou snel te ontmoeten!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via deze link: Contact fotograaf Doetinchem