Gefeliciteerd, jullie hebben ja gezegd tegen elkaar.

Waarschijnlijk begint nu het grote plannen van jullie grote dag. Een van de zaken waar je over na gaat denken is de fotograaf.

bruidsreportage doetinchem

en zo ben je ook op deze pagina terecht gekomen. Ik heb op mijn website een pagina aangemaakt met een kaartje met informatie over trouwen in en om Doetinchem, deze is hier te vinden (klik).

Bruidsreportage Doetinchem

fotograaf Doetinchem huwelijk

De kaart vul ik zoveel mogelijk aan tijdens mijn zoektocht naar mooie plekken in de regio. Ook staan de officiële trouwlocaties van de Gemeente Doetinchem op de kaart, zo zie je direct waar ze zijn. Voor mij ook handig aangezien ik Doetinchem nog niet zo heel goed ken. (Wij wonen hier nog niet zo lang…..)

Ik ontdek graag samen met jullie de regio in de voorbereiding van jullie huwelijk en op de mooiste dag zelf.