Informatie

portretfoto achterhoekEr zijn al vaker zakelijke foto’s van mij gemaakt die nodig zijn voor functie gerelateerde publicaties, maar nog nooit was de foto zo raak. Een ontspannen foto die weergeeft hoe ik echt ben, daar was ik al een tijd naar op zoek. Perfect! (Katja Bolt)

“Een goede eerste indruk is onbetaalbaar, een  goede foto gelukkig niet’

Edwin van de Graaf is een enthousiaste fotograaf uit het Oosten van het land (Doetinchem Gelderland). Hij heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het vastleggen van mensen zoals ze echt zijn. Zowel in zijn (documentaire-) reportages als in de portretfotografie zie je dat hij de essentie vastlegt van zijn onderwerp. Daarnaast snapt Edwin het belang van de commerciële kant van beeld. Zijn communicatieve eigenschappen en creativiteit zorgen voor spontane, niet geposeerde foto’s.

In zijn interieurfotografie en bedrijfsreportages kan je zien dat hij snapt wat een opdrachtgever achteraf wil zien. Door zijn ervaring in het bedrijfsleven kan Edwin gericht meedenken met zijn klanten over de commerciële mogelijkheden waarop professionele fotografie in te zetten is.

Google BusinessView.

In 2012 heeft Google aan Edwin gevraagd om voor Groningen Google’s Bedrijfsfotografie te gaan doen. Hij heeft een intern trainingsprogramma gevolgd en is nu een ‘Google Vertrouwde Fotograaf’. Naast portretfotografie houdt hij zich bezig met interieurfotografie en virtuele wandelingen gekoppeld aan Google’s Streetview. Voor Google Business View is er een losse website: www.edwinvandegraaf.nl/bedrijfsfotografie

Edwin: ‘Een goede eerste indruk is onbetaalbaar, een  goede profielfoto gelukkig niet’.

Inmiddels werk ik vanuit Doetinchem, Achterhoek Gelderland. Ik ben en blijf in overleg beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland.

Edwin van de Graaf Fotografie

www.edwinvandegraaf.nl

+31 6 267 28989

www.edwinvandegraaf.nl/facebook