Bruidsfotografie Doetinchem

Informatie over trouwen in de Achterhoek

Is al op heel veel plekken te vinden, maar aangezien ik hier nog niet zo lang woon en enorm dol ben op het fotograferen van huwelijken verzamel ik hier meer informatie om zo mij voor te bereiden op de komende reportages rondom Doetinchem. Een deel van mijn portfolio is hier op de site te vinden (klik). Graag ontdek ik met jullie samen in 2015 de Achterhoek op jullie mooiste dag van jullie leven.

fotograaf doetinchem huwelijk

Pakketten:

Ondanks dat ieder huwelijk speciaal is ga ik in 2015 ook met complete pakketten werken. Startend bij 6 uur fotografie met digitale levering van de foto’s (vanaf € 1200,-), tot zo’n 10 a 12 uur met luxe afgewerkte albums. Deze informatie ben ik nu aan het uitschrijven en komt zo snel mogelijk hier op de site. Tot die tijd graag een berichtje, of bel even, dan plannen we direct een kennismaking. ( +31626728989 )

Kaart.

Hieronder probeer ik de komende tijd zo veel mogelijk trouwlocaties in en om Doetinchem te verzamelen zodat op 1 plek de hele regio in kaart gebracht wordt. Als jullie aanvullingen hebben dan hoor ik dat graag.